Lördag...



Den här dagen har försvunnit i ett huj. Handlat stövlar till skruttungen som han är mäkta stolt över. De jag köpte i våras är fyra nummer för små och knappt använda. Handlat käk inför kommande vecka, besökt mamsen, tvättat fyra maskiner tvätt (allt som smutsats ner på dagis under veckan!), haft besök av syskonbarn och syskon. Skulle ha behövt plugga och jobba, men som vanligt skjuter jag på det tills imorgon. Det där nånannanda, som aldrig verkar komma.

Har köpt en bokhylla som ser ut som ett dockskåp till gossebarnet. var nästan tvungen att stanna upp och tänka efter, är det verkligen jag som köper en så'n här grej! Men den är lagom rolig, har jag kommit underfund med.

Tittade lite på nyinspelningen av "Apornas planet". Jag är jätteimpad över hur bra de har fått till aporna, men den är inte läskig. Den gamla filmen är riktigt otäck. Inga coola special effects och supersnygga masker, men en läbbig stämning. Charlton Heston var rätt så trovärdig. Kanske det ansågs vara för svårt att sälja till en större publik om man i den nya versionen skulle ha haft med lobotomi av människor. Att de "vilda" människorna hos aporna inte kunde prata kanske heller inte verkade så lätt att göra film på i dagsläget.

Sirius kom hem igen efter 2 dagar. Han markerade revir så till den milda grad att den redan inneboende katten inte fick komma upp på övervåningen i huset och han hade dessutom anekterat den nya mattens säng... Inte så populärt. Så nu huserar han här igen, stackarn. Söker uppmärksamhet hela tiden och vill vara med och mittuppi. Jag får se hur jag gör. Det känns jobbigt att behöva ta bort honom.

Ontet i ryggen ger sig inte. Klarar inte av att lyfta saker. Särskilt inte en 15-kilos 2-åring... Men ibland måste man utföra det omöjliga som tex när han valde att lägga sig på mage i ilska utanför ICA och vägra stiga upp... Det har jag fått lida för resten av dagen!

Har fått låna Borat. Inte hunnit titta på den än. Vet inte om det kommer att bli kul eller jobbigt att se den! När jag har tittat på avsnitt på TV tidigare har jag kännt en blandning av asgarv och jobbigt. Det är nästan så att man tycker att det känns svårt att titta på, att se reaktionerna hos folk omkring honom. Man vill nästan sjunka genom jorden å deras vägnar.

I alla fall, hela baksidestexten på DVD'n står på ryska, och jag trodde först innan jag tittat riktigt på nära håll, att de bara "låtsats" skriva på ryska, vänt på bokstäver och så, för att det ska se "coolt" ut. Men icke, en helt "seriös" beskrivning. Vansinnigt kul. Och själva skivan är designad så att det ser ut som om de har brännt den hemma...

Nu ska jag se om det finns något kvar i godispåsen. Av någon anledning tvivlar jag på det...





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback