ABC 123

196205-121

Skruttungen kan hela alfabetssången (ni vet, blinka lilla stjärna fast med bokstäverna). Vill dock gärna hoppa över "j", "ä" och säger "äsk" istället för x, men det är inte direkt så att jag reagerar över det, kan jag säga, han är ju ändå bara 2,5... Det är lite kul det där med x. Siffran 6 blir "säsk". Sax blir "sask". I en av hans böcker finns en taxen Tax. Gissa vad det blir...

Vi var och handlade för ett tag sedan. Det lilla barnet springer runt i affären, rusar fram till mig med grej efter grej och frågar med mycket hög röst för varje sak: "Mamma, kosta're tusen spänn?" Var har han fått det ifrån?

S köpte en fin traktor till honom förra sommaren. Barnet har inte riktigt förrän nu upptäckt vilken potential den har. Just nu lastar den BAJS varje kväll, av någon outrgrundlig anledning. Låtsasbajset lastas över på en lastbil och tippas i en imaginär hög. Alltså, va? Varför? Hur kommer han på det? Man önskar att man fick befinna sig i hans huvud en liten, liten stund och ta del av tankegångarna.

Jonas Hassen Khemiris debutbok har en mycket passande titel. "Ett öga rött". Just det har jag. Ser riktigt skräckinjagande ut (tjejen i kiosken ryggade tillbaka...). Fick ögonkräm av sköterskan som ska kladdas i 4 ggr om dagen . Ser sudd i en timme efter ikladdandet. Kul att jobba? Jovars ofta, men INTE med något i ansiktet som ser ut att kunna ha införskaffats på Buttericks inför Halloween! Åter till Khemiri, läst boken men vill se filmen! Kolla in sidan: www.ettogarott.se/

Kanske blir mer filmtittande när det tar 3-5 veckor att flytta internetuppkopplingen! Kan någon vara så snäll att förklara hur det i himmelens namn kan få ta sådan tid?

Kommentarer
Postat av: Svårt att gissa...

Hoppas ditt öga kryar på sej! Kladd 4 gånger per dag låter inte så trevligt, men vad står man inte ut med?
Kram till dej!

P.s utan internet låter hemskt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback